Travertin fliser

Travertin fliser som gulvbelægning – smukt og utraditionelt

Planlægger du at lægge nyt gulv så kig en gang på vores Travertin fliser, som måske er den mest rustikke gulvbelægning på markedet. Travertin fliser kan købes online

Vi er eksperten i rustikke og elegante indendørs gulvbelægninger. Sidste skud på stammen er det stadigt mere populære travertin fliser, som fås i 3 forskellige udgaver, Travertin Antik, Travertin spartlet og poleret og Travertin spartlet og poleret 3.

Antik modellen fås i størrelse 10 x 10 x 1 cm og er særligt velegnet til f.eks. vinkældre eller rum, hvor et råt og rustikt look er ønskværdigt, mens fliserne til spartling fås i 2 størrelser, henholdsvis 30 x 30 x 1 cm og 30 x 60 x 1 cm og er særdeles velegnede til alle opholdsrum og køkkener.

Der er et utroligt flot farvespil i de lyse travertin fliser, når de er blevet spartlet og slebet, så den ikke længere er åben i strukturen. Og så er de oven i købet nemme at rengøre og er modstandsdygtig over for det meste slid og snavs.

Bestil den i dag i vores netbutik og få den leveret fragtfrit ved køb af mindst henholdsvis 30 m2 for antik flisen og 40m2 for den spartlede flise

Se et udvalg af belæsningssten her

Copyright © 2014 byggeri-info.dk | Samarbejde: Vores Nye Hus | Facebook | n1u