Skiferfliser

Når kun det bedste er godt nok – og du vil have et smukt, elegant og samtidig rustikt gulv, så vælg skiferfliser til lavpris.

Vælg den mere og mere populære gulvbeklædning – vælg skiferfliser

Skiferfliser er igennem de seneste år blevet anvendt mere og mere som gulvbelægning i moderne dansk byggeri. Ikke så underligt, synes vi, eftersom skiferfliser på en og samme tid er både stilrent, elegant, men samtidigt også rustikt.

Skiferfliser fås i flere variationer – dels med sleben overflade, dels i en kløvet version og dels som flerfarvet med varebetegnelsen Sumie colourmix. Alle udgaver produktvariationer kan leveres i størrelserne 30 x 30 x 1 cm og 30 x 60 x 1 cm.

Alt leveres pallevis, og husk i den forbindelse også, at der er fragtfri levering overalt i landet, når man bestiller mere end 30 m2 Sumie colourmix og 40 m2 for de to øvrige udgaver af vores stilfulde skiferfliser. Og oven i det hele sparer du hos os cirka 40% af normalprisen, meget bedre og billigere bliver det vanskeligt at finde andetsteds i kongeriget.

Kig ind i vores netbutik og se billeder af skiferfliser som færdige gulve og med beskrivelser af fliserne. Ring til os hellere i dag end i morgen og afgiv din bestilling, eller hvorfor ikke bestille nemt og bekvemt online i vores netbutik

Klik her for at se vores udvalg af fliser med skifferpræg.

Copyright © 2014 byggeri-info.dk | Samarbejde: Vores Nye Hus | Facebook | n1u