Udendørs fliser

Udendørs fliser støbt i beton findes i mange forskellige størrelser. De fleste udendørs fliser kaldes blot for havefliser, men der er også nogen af fliserne til udendørs brug som har mere specielle navne.

Køb udendørs fliser på nettet

Udendørs fliser laves typisk i 3 forskellige modulserier som du ser her:
Modul 30
Modul 40
Modul 50

De mest populære af fliserne er de grå eller de sorte betonfliser, men er du til mere eksotisk udseende kan du også købe røde og gule udendørs fliser.

Belægningssten vs udendørs fliser

Fliser er en betegnelse for en støbt belægning med en vis størrelse. Er længden divideret med tykkelsen lig med eller mindre end 4 er der ikke tale om en flise men i stedet hedder den så en belægningssten.

Udover navnet er der ikke nogen nævneværdige forskelle på en udendørs betonflise og en udendørs belægningssten. Selvfølgeligt kan der lavet forskelle i udformningen, og hvor de fleste udendørs fliser er kvadratiske eller rektangulære hvor den lange side er dobbelt så lang som den korte, er der mange belægningssten som har anderledes mål eller som slet ikke er firkantede.

Flere steder kan du købe belægningssten under flisenavnet, men det er der ofte en god grund til. De mindste af fliserne i modul 30 og modul 40 serierne vil nemlig blive betegnet som en belægningssten hvis man vælger at følge ovenstående regnestykke 100 %.

Forhandlere

Der er mange steder hvor du kan købe udendørs fliser, men hvis du ikke gider køre rundt til forskellige byggemarkeder er det også blevet nemt at bestille hjemme fra sofaen med din bærbare computer eller iPad i skødet.

En webshop som www.fc-beton.dk har mange forskellige fliser og belægningssten samt andre betonsten til brug i haven.

Du kan selvfølgeligt også ringe til byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg og lignende, men vil du gerne bestille udenfor normal åbningstid er webshoppen det oplagte valg.

Specielle fliser

Der er begyndt at være større efterspørgsel efter store fliser til udendørs brug samt fliser med andre typer af forhold end de traditionelle.

Der er derfor begyndt at blive produceret specielle fliser som kan dække denne type af efterspørgsel. Det drejer sig om eksempelvis Bordurfliser og Soldaterfliser hvor du kan købe fliser på 30×90 cm eller på 60×90 cm.

Fliserne kan kombineres på kryds og tværs med de andre størrelser af udendørs fliser og sammen med belægningssten som eksempelvis Kopsten.

Copyright © 2014 byggeri-info.dk | Samarbejde: Vores Nye Hus | Facebook | n1u