Sorte betonfliser

Sorte betonfliser til udendørs brug findes i flere forskellige størrelser og flere forskellige kvaliteter. Grundet de store forskelle i kvaliteten på de sorte betonfliser vil du også kunne finde mange forskellige priser, hvor de billigste priser ikke nødvendigvis er den billigste løsning på langt sigt.

Køb sorte betonfliser her

De sorte betonfliser kaldes også for sorte havefliser eller sorte terrassefliser. Generelt set vil terrassefliser dække over de tyndeste af fliserne, da en terrasse ikke er udsat for så stort pres, kan der nemt anvendes tyndere betonfliser her.

Sorte betonfliser kombineret med hvide kopsten

Skal du bruge sorte betonfliser i indkørslen skal du gå efter en noget tykkere betonflise, da vægten fra biler vil kunne knække tyndere betonfliser.

Afhængigt af arealet på betonfliserne vil tykkelser fra 6 cm og opefter være at anbefale til indkørslen. Kommer du op i 40×40 cm betonfliser eller derover vil de 6 cm ikke være tilstrækkeligt, og her skal der mindst 7 cm tykkelse på fliserne.

Populære størrelser af betonfliser til haven

Blandt de mest populære sorte betonfliser kan nævnes fliser i størrelserne

  • 30×60 cm
  • 30×30 cm
  • 40×40 cm
  • 50×50 cm
  • 60×60 cm

En af grundede til at både 30×60, 30×30 og 60×60 cm sorte fliser er populære er at de kan bruges i et samlet læggemønster. Ved at kombinere de 3 størrelser har du mulighed for at tilføje dit helt eget præg på belægningen, så den ikke kommer til at ligne belægningen hos naboen, genboen og alle de andre på vejen.

Disse tre størrelser af betonfliserne kan også kombineres med flere andre størrelser som 15×30 cm samt 15×15 cm fliser.

De sorte 40×40 havefliser har en god størrelse som gør at de er forholdsvis nemme at lægge da vægten ikke er alt for stor, og samtidig går det hurtigt med anlæg af en flisebelægning med betonfliser på 40×40 cm, da hver flise dækker et relativt stort areal.

Køb sorte betonfliser hos FC Beton

Copyright © 2014 byggeri-info.dk | Samarbejde: Vores Nye Hus | Facebook | n1u