Herregårdssten

Vi har mange års erfaring og ekspertise omkring herregårdssten, som sætter et smukt præg på en have, en indkørsel eller som anden form for belægning. Hent inspiration og information om Herregårdssten her på siden.

Herregårdssten har i mange år været et af de populæreste og allermest solgte produkter indenfor belægningssten og fliser.

Hvis du gerne vil købe Herregårdssten til Danmarks bedste priser så se hvad vi har fundet til dig her: Billige Herregårdssten med levering

Det fantastiske ved denne belægningssten er, at den kan anvendes til mange forskellige formål og fremstår med en flot finish.

En herregårdssten kan fremstilles i mange forskellige farver og giver et rustikt og unikt helhedsbillede uanset om herregårdsstenene er brugt som belægning på en terrasse, i en indkørsel eller fungerer som pyntesten et andet sted ved jeres ejendom.

Det rustikke udtryk som en herregårdssten bærer præg af opstår på baggrund af stenens slåede hjørner og kanter.

Den normale Herregårdssten måler 14 cm i bredden, 21 cm i længden. Du kan købe Herregårdssten i mange forskellige tykkelser som 5 cm, 5,5 cm, 6 cm og 7 cm.
Vi anbefaler ikke at købe de tyndeste Herregårdssten da levetiden på disse er væsentlig lavere end levetiden på 6 og 7 cm tykke Herregårdssten.

Hvis du køber belægningssten i farvemix bør du tage sten fra flere forskellige paller så du får et flot farvespil i din belægning. Der kan være mange ensfarvede sten på et lag på pallen, og derfor kan farvespillet i belægningen forsvinde hvis der lægges hele lag samlet

Copyright © 2014 byggeri-info.dk | Samarbejde: Vores Nye Hus | Facebook | n1u